uitvaartcentra

Waldeck

Rouwcentrum Waldeck werd in 1989 gevestigd op de Oude Haagweg door “Het Rouwcentrum BV”, waar ook de firma M. Storm & Zn. een onderdeel van was. Het rouwcentrum van de Fa. Storm aan de Tramstraat in Loosduinen werd gesloten en verplaatst naar dit centrum.

Het rouwcentrum Waldeck is een modern centrum, met een rustgevend houten interieur, gevestigd aan de Oude Haagweg 28 te Loosduinen. Er zijn hier 3 rouwkamers en een grote aula voor kerkdiensten.

Het rouwcentrum Waldeck werd in 2017 verkocht aan een projectontwikkelaar. Het semi industrieterrein waar het rouwcentrum aan lag zou plaats gaan maken voor woningen. Om leegstand te voorkomen verhuurde de projectontwikkelaar het object. De huurder besloot het rouwcentrum open te houden. Inmiddels wil de project ontwikkelaar van het object af en staat het weer te koop. Totdat er een koper is gevonden is er de mogelijkheid om gebruik te maken van dit rouwcentrum. Het rouwcentrum heeft wel iets van zijn neutraliteit verloren. Het is duidelijk te zien dat men zich richt een specifieke doelgroep.