uitvaartcentra

Uitvaartcentra

Afscheid nemen van een dierbaar persoon is de eerste belangrijke fase van het rouwproces. Dit moet dan ook in alle rust kunnen gebeuren. Binnen de regio zijn er diverse mogelijkheden. In de omgeving van Loosduinen zijn dit de rouwkamers op de gemeentelijke begraafplaats Westduin, de rouwkamers van het crematorium Ockenburgh en de rouwkamers bij het crematorium Haagsche Duinen.

Het rouwcentrum Waldeck werd in 2017 verkocht aan een projectontwikkelaar. Het semi industrieterrein waar het rouwcentrum aan lag zou plaats gaan maken voor woningen. Om leegstand te voorkomen verhuurde de projectontwikkelaar het object. De huurder besloot het rouwcentrum open te houden. Inmiddels wil de project ontwikkelaar van het object af en staat het weer te koop. Totdat er een koper is gevonden is er de mogelijkheid om gebruik te maken van dit rouwcentrum. Het rouwcentrum heeft wel iets van zijn neutraliteit verloren. Het is duidelijk te zien dat men zich richt een specifieke doelgroep.

Sinds de overname van Firma Storm BV door Atropos BV zijn de kantoren van de firma Storm gevestigd op de Van Boetzelaerlaan 292, Den Haag. Atropos BV heeft hier al sinds september 1945 een rouwkamer. Relaties van de Firma Storm verwelkomen wij graag op deze locatie. Wij hebben daar de mogelijkheid om in de dagen voorafgaand aan de uitvaart in een piëteitsvolle sfeer afscheid te laten nemen. Dit kan tijdens speciaal voor u gereserveerde tijden alleen met de naaste familie, maar uiteraard zijn ook de verdere familie, vrienden en bekenden welkom. Vanwege het kleinschalige karakter van dit rouwcentrum en het feit dat ons personeel ook op de Van Boetzelaaerlaan werkt kunnen wij gemakkelijk voldoen aan specifieke wensen.

Atropos BV heeft eigen rouwvervoer. Hierdoor kunnen wij u het vervoer van dit rouwcentrum naar de begraafplaats of het crematorium onder voorwaarden gratis aanbieden.